good day

Datum: 2009-06-12 Tid: 18:26:37

Var ett tag sen jag skrev här. Har fortfarande inte internet hemma, men orkar helt enkelt inte ta tag i att fixa det. Vet vad felet är nu, men nää. Pallar inte! "Får ta det någon annan dag"... så låter det varje dag. Men jag ska...

Idag har jag iallafall haft en såå jäkla bra dag Mötte upp Emma klockan 8 när jag gick av mitt jobbpass, åkte hem till mig och började dricka till Twilight. Folk tar ju studenten här, så vi ville fira med dom från avstånd. Vi åkte ner till Lilla krogen sen och ringde dit lite gött folk och skålade med alla studenter på flaken. Gillart!

En student kom till Lilla krogen och mötte upp hennes kompisar. Jag bjöd henne på en cider och hon o hennes kompisar satte sig vid vårat bord. Jäääklar va shots o skit vi fått i oss! Men skoj var det! =) Drack sönder min comviq-telefon för övrigt. Så skriv ditt nummer till mig: 0704-56 26 68. Alla nummer är borta!

Nu sitter vi hos Emma och funderar på hur kvällen ska sluta. Jag känner på mig att det kommer bli skiitbra =) Ibland ska man ha en hel dag med alkohol, så är det bara =)

Vi hörs! Puss!

Kommentarer
Postat av: Bemma

Tiss the bitmeister

Datum: 2009-06-12 Tid: 22:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback