livet är allt bra härligt!

Datum: 2013-01-17 Tid: 22:15:07

Så stolt över min lilla dotra! Igår vaknade hon 18 från middagsluren och somnade 20 för natten. Happy mom! Så jäkla härligt när man får lite ensamtid på kvällen, speciellt när karln jobbar sent o man inte får nån avlastning. Har värmt på en kaffekopp i micron tre gånger idag för att jag inte haft tid att dricka upp den. E det inte den ena ungen så äre den andra ♥
 
Jag är shoppingsugen! Det är inte bra när man redan har handlat så det räcker för denna månaden. Iofs är mobilräkningen betald, så jag kaaaanske kan beställa nåt litet ;) Kollade på "Mia på Grötö" igår, o hade jag vart lesbisk hade jag nog velat gifta mig med den kvinnan. Så jäkla underbart härlig! Så det så.
 
Ikväll när jag och Adde satt och läste lite böcker så läser vi en Micke & Molle-bok. När jag frågar vem tanten i boken är svarar han "mommo". Ser ni några likheter? ;)
 
Han är verkligen go den lilla korven! Den värsta trotsen har gått över och det är jag så glad över, det har inte vart alltför lätt alla gånger. Menmen, nu njuter vi tills det är dags för nästa trots-period.
 
Mitt nya bankkort :)
(Givetvis inte det riktiga)
 
Myser till filmen "Bilar"
 
Adde "Stevie Wonder" Åberg!
 
Mina barn är mitt allt och nu syns det! ♥
Brorsan som gjort den ♥
 
Fötterna är roliga ^^
 
Somnat gott i pappas famn! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback