lång uppdatering

Datum: 2012-11-15 Tid: 21:44:00

Blir så jävla trött i skallen när karln jobbar kvällar. Han kommer inte hem förrän halv ett på natten, drar strax efter tolv på dan. Är ju ensam med barnen då och de turas om att kräva uppmärksamhet de där två. Gör de inte det samtidigt så är det inga problem, och Adde vill ofta vara med och hjälpa till med lillasyster. Men när båda skriker som tokar, eller Adde härmar Nellie när hon skriker, då skulle jag vilja vara döv. Jag stressar upp mig onödigt mycket!
 
Häromdagen gjorde jag och Adde korvspagetti: tryckte i spagetti i små korvbitar. Det tyckte han var jätteroligt! :)
 
Har skrivit tidigare i bloggen att pappa brukade sjunga "lilla Sofie" av Hepstars för mig när jag var liten, men bytte ut till mitt namn. Jag sjöng den för Adde när han var bebis och nu sjunger jag den för Nellie med hennes namn i. Båda ungarna verkar gilla när jag sjunger den :) Mys!
 
Adde snackar alltmer. Sex-ords-mening fick jag höra idag. "Nej, jag vill inte det mamma!". Haha, brukar säga att jag struntar i om han vill eller inte, vissa saker får man faktiskt göra ändå. Då brukar han ge sig ;) Han var på första lusse-repet idag, karlns ex-svägerska som håller i det. Ska bli spännande att se min lilla stora kille gå i luciatåget i år :) Frågade också dagispersonalen om vi bör tänka på något när det gäller Adde, öva på vissa saker eller så. Men nej, det fanns ingenting de kunde säga. Han är så duktig så! Har märkt att de övar på att räkna och på veckodagarna där på dagis, han räknar upp både veckodagar och siffror här hemma ibland. Inte alltid i rätt ordning, men han gör mig så stolt!
 
Nellie växer till sig hon. Hon har börjat skratta allt mer, ger ifrån sig "ge mig uppmärksamhet"s-ljud alltmer och är bara allmänt go! Magnus är stolt som en tupp över sin dotter, och det är jag med! Hon börjar få allmer jämna sovtider också. Lägger henne runt 21, ibland vaknar hon på natten vid fyra o vill käka, annars vaknar hon runt sju, äter lite o får torr blöja o sen somnar om till 8-9. Mammas duktiga! Nu är det bara jag som måste lära mig att lägga mig i tid med, men jag ska absolut inte klaga.
 
Jag fick frågan idag om jag saknar Borås något. Nej, det gör jag inte. Visst kan jag sakna en och annan människa ibland, men jag trivs bra här. Ibland tycker jag att det är jobbigt om någon kommer hit på besök, och det hörde ju inte till vanligheterna när jag bodde i Borås. Men här trivs jag i lugnet och livet med familjen :)
 
Får nog uppdatera lite oftare med, så det inte blir såna noveller när jag väl skriver. Bloggen har på nåt sätt glömts bort ;) See ya later!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback