nagelförlängning o annat

Datum: 2012-12-10 Tid: 17:39:15

Full fart här hemma, Adde är högt och lågt och Nellie-Lou är lugn som vanligt. Hon har fått för sig att vara vaken till ca elva om kvällarna och det tycker inte jag är käckt alls! Men kan ju inte direkt styra över hennes sömn riktigt än tycker jag.
 
Trevlig helg har vi haft med! 2 kompisar kom på middag i lördags o bruttan i förhållandet gjorde nagelförlängning på mig. Var lite tveksam hur bra hon var först, men det blev jättebra o hittills håller det fint ^^ Kanske slänger upp en bild sen. Lite senare på kvällen kom lite fler kompisar och det blev en bra kväll!
 
På söndan hade Adde lusseträning. Han var inte riktigt på det klara med vad som gällde, men vi går la dit på lucia så får han va tomte och sen om han springer omkring eller är med i tåget får vi se.
 
Nellie hade tydligen ingen tand på g enligt bvc-tanten. Vi tycker ju det ser ut så men de hette nåt jag inte kommer på. Så hon har väl vart skrikig om kvällen pga annat. Bvc-tanten har visat sig va en sån där "åh-nej! hon följer inte viktkurvan slaviskt, hur mkt äter hon? hur ofta äter hon? får hon nån mat? va, kollar hon på tv?". Ja, hon äter, hon äter så pass så hon blir mätt o hon får mat så ofta hon vill ha, och ja, hennes blick kan fastna på tvn om hon ligger i soffan ibland. Suck.
 
Efter nyår ska vi till farsan o hälsa på! Ska försöka träffa så mkt släkt det bara går, bland annat blir det nog en sväng till moster där mormor kommer fira jul. Har inte träffat henne på länge! O att visa hur stor Adde blivit och presentera Nellie öför släkten ser jag verkligen fram emot!
 
Nu ska jag koka lite nyponsoppa och mysa med familjen ♥

Kommentarer
Postat av: Therese

haha. vad väger hon då? och leila tittar jämt på tv, hälsa din bvc sköterska de;)

Datum: 2012-12-12 Tid: 12:48:23
http://tisskisset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback