låt mig presentera "vovven"

Datum: 2011-05-20 Tid: 10:03:31

En av Adrians favoritleksaker är handdjuret "Vovven" som han fick av gammelfaster Inger i julklapp. Ni ska höra Addes garv när Vovven smyger sig på, uppför benet, över magen och anfaller bröstkorgen med kickel (hur fasen böjer man ordet kittla?) Jaja, ni vet vad jag menar! De pussas ofta, så snart behöver Vovven ta ett bad för han har massa snor i pälsen! Såhär ser Vovven ut, och lägg märke till mitt Adrian-altare (glasbord från Ikea med foton och dylikt som har med Adrian att göra under glasskivan)



Nu sover Adrian. Trötta sjukisen. När han vaknar ska jag ta kort på andra leksaker som han diggar och kan leka länge med, och klättra på, och stoppa i munnen, trycka upp i mitt ansikte och slänga iväg.

Ska även lägga in bilder på de nagelprylar som jag har införskaffat mig. Alla lack och prylar som jag har nu har ett rätt högt värde tillsammans. Så får se till att inte tröttna. Men det kommer jag nog inte göra då min vän Rachel som äääälskar nagelförlängningar och är noga med sina naglar skulle låta mig måla dom, och missmaddis som pysslar med naglar gav mig beröm för mitt första lack-försök ^^ Det var hos henne jag hittade cherryculture där jag beställt lack och hittills är jag väldigt nöjd! Besök hennes blogg, hon levererar med varje inlägg! En av de få bloggar jag följer slaviskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback