hemresan bokad

Datum: 2011-01-12 Tid: 19:41:45

Idag har Adrian varit ledsen kille. Ingenting var bra förutom att ta en promenad. Gick förbi pappas jobb och tog en cigg, sen ner o mötte Monika och brorsan på Ica. Blev en lagom promenix och nu på eftermiddagen och kvällen har Adde varit glad ^^ Han är så go min lille fis! Nu har han precis lagt sig.

Hemresan är bokad och klar. På måndag åker vi hem. Skulle gärna stannat längre men har lite hemlängtan samt saker att greja. Har ganska många personer kvar att träffa och några som jag vill träffa igen, så det blir nog fullbokade dagar framöver. Men det passar bra då vi inte träffat någon på ett par dar i rädsla av att bära på magsjukssmitta. Som sagt så kan jag ingenting om det o vet inte hur det funkar. Jag är fortfarande frisk iallafall.

Är grymt nöjd med mobilen jag köpte av min kusin. Känner mig väldigt high-tech med en touch, haha! Jag är en sån som gärna vill ha lite "använda" saker, alltså de ska inte va eller se splitternya ut. Rätt knasigt kanske, men jag slipper ju oron att hålla sakerna i splitternytt skick ;) Smarta jag vetty! Hur funkar ni?

Annars är det inget nytt på tapeten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback