trööött

Datum: 2010-11-21 Tid: 18:03:14

Ja, vad ska man säga om sockerkakan då? SvampBob Fyrkant kanske är en passande beskrivning? Den blev lite seg, tror inte vi vispade tillräckligt poröst. Därför vill jag ha en elvisp. Eller så blev det för mycket mjöl. Inte lätt att dosera i dl-mått från mjölbunken. Men hey, den smakar ju gott iallafall och det tycker jag är huvudsaken! ^^

När Adrian sov sin sista middag för dagen gick jag också och la mig. Tänkte ta en powernap, big mistake! Är mycket tröttare nu än innan. Att jag aldrig lär mig. Sen vid läggdags så lär jag ha blivit pigg. Skooj!

Funderar på att dra fram julpyntet nu, tjuvstarta lite. Jag älskar julpynt, det är så himla mysigt! Någon annan som har tjuvstartat redan? Dessutom vill jag ha fram min fina vita julgran med knallrosa pynt på, men den kommer inte få stå ifred någonstans för AddePadde. Så det får stå klädd och fin i garderoben som den gjort sen februari (då jag, höggravid, kröp baklänges och drog granen efter mig för att ställa undan den. Hade jag lyft den så hade den fallit isär tror jag!) Fast jag ska nog klura på någon lösning till att få fram min julgran utan att lillfisen ska demolera den =)

Kommentarer
Postat av: Therese

Yupp! :) Jag längtar tills på söndag då man får ta fram allt julpynt!!

Datum: 2010-11-21 Tid: 19:34:51
http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Bika

Jag har alltid julpyntat rätt tidigt, typ mitten av november :) i år så blir det senare, ingen mening att pynta här hemma när vi nu flyttar på fredag! Sen så blir det till att pynta och julbaka helgen efter då dottern kommer igen. Vi har som tradition att pynta ihop :)

Datum: 2010-11-21 Tid: 19:54:12
http://bika.blogg.se/
Postat av: Jimdagny

Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

Datum: 2011-03-10 Tid: 11:17:28
http://jimdagny.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback