inge bloggande igår

Datum: 2010-11-03 Tid: 10:10:54

Jag börjar med att skriva att en kopp till har spillts ut över mitt bord. 2 gånger på 2 dagar, sanslöst klantigt! Har jag berättat att en hel kopp kaffe spillts ut i soffan också för några veckor sen? Haha! Kaffemissbruk.

Denna morgon har jag lyssnat på Adrians tjut. Han tjuter högt och skärande, inte för att han är arg eller ledsen utan för att han tycker det är roligt. Jag tycker inte det är lika skoj! Hans tjut framkallar skallebank, skivad hjärna och ont i öronen. Vad ska man göra åt det då? Kan ju inte direkt säga till honom att han inte får, för det förstår han ju inte. Igår hade vi vår egen lilla orkester. Jag trummade med en pantflaska och Adrian höll takten med en liten kanna med en platsbit i som han skakade. Och så sjöng vi ^^

Idag kommer vår kontaktperson, sen kommer nog grannarna över på kaffe. Får la se när inneboenden kommer hem också, igår lagade han en så jäkla god köttgryta! Han kan gärna få stanna här faktiskt ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sjung en stump för Adrian så förstår han snart vilket elände du har. ;-)

Datum: 2010-11-03 Tid: 16:24:42
Postat av: Pappa

Sjung en stump för Adrian så förstår han snart vilket elände du har. ;-)

Datum: 2010-11-03 Tid: 16:26:01
Postat av: Johanna, Jenny & Lina

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan



_____________________________________________________________

Datum: 2010-11-04 Tid: 21:36:31
http://mammagala.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback