busfrö

Datum: 2010-11-21 Tid: 08:17:37

Håhåjaja. Adrian har fått två bajsblöjor bytta, käkat, spytt två gånger när han lekt på golvet... Allt innan klockan åtta! =) Jag var i köket båda gångerna han spydde. När jag kom in i vardagsrummet så satt han och kollade på den och när han såg att jag närmade mig så skyndade han sig att gegga i det! Hans kroppsspråk sa "mååååste skynda mig, jag får egentligen inte, men jag vill ju!" Haha, sötunge!

Dock förstår jag inte hur Emelie kan sova på soffan nu när vi för sånt liv! Igår drack vi varm choklad med vispad grädde, beställde pizza, käka popcorn och kollade på film. Slö och mysig kväll!

Nu vankas det kaffe!

Update;
Haha, Adrian tog tag i min tröja som låg på soffan, kollade pillimariskt på mig och kutade iväg med den! Ni ska se honom när han är i sin gåstol, han är vild! Springer hit och dit, in i väggar, in i möbler, når massa saker som han självklart ska ta och oj! Men han är skicklig med den också! Han kan styra den precis vart han vill, han kan springa fort och han kan bromsa. Han kan även komma i full fart och dra upp fötterna så farten minskar och han stannar precis lagom ifrån dit han vill! Dags för bilkörkort för honom snart, tror jag! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback