så trött på mitt hem!

Datum: 2010-05-30 Tid: 12:44:50

Adrian sover i sin babysitter och jag springer runt och plockar lite. Men jag blir förbannat trött på den här lägenheten och dess möbelemang, ser ju förjävligt ut! För det första så har jag ju inget köksbord. Det som fanns innan var ju Sofias, och efter att hon flyttade har jag inte haft råd eller ork att köpa ett nytt. Ett kök utan köksbord. Vafan!

Sen kan vi övergå till mitt sovrum. För stort, eller kanske för lite möbler därinne. Kan inte riktigt bestämma mig för vilket. Funderar på att byta rum med Adrian, men då kommer nästa problem. Min säng får inte plats i Adrians rum. Jag skulle ju kunna slänga ner ena sänghalvan i förrådet eftersom det är två 90sängar som sitter ihop med gaveln, men då känns det ju trångt att sova. Vi får se hur det blir med den saken, för Adrians del så blir det iallafall bättre med det större rummet när han blir äldre.

Sen har vi vardagsrummet. Jag älskar soffan och tvn, en hylla på väggen och tavlorna. Men sen "tv-möbeln" är ju skranglig som inåt helvete och jag vet inte hur jag ska pryda hela den för att det ska vara fint. Vardagsrummet var mycket bättre innan jag möblerade om, men det är ju jäkla bra att vara efterklok. Soffbordet får väl duga, i guess.

Det enda jag är nöjd med i lägenheten är hallen, men hur mycket tid spenderar man där? Kanske ska sitta därute med datorn i fortsättningen, frågan är bara vad jag ska sitta på.

Nej, tror nästan att jag ska leta ny lägenhet. Göta är inte heller ett ställe som jag vill låta Adrian växa upp på. Och hyran för denna skitlägenhet ska vi inte ens snacka om. Inte värt det! Så en annan lägenhet, med samma möbler skulle väl kanske vara nåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback