härlig resa =)

Datum: 2010-05-21 Tid: 23:34:06

Resan till Uppland gick bra, Adrian sov mest hela tiden! Vi tog en sväng förbi Trollhättan för min brorsas minsta son låg inne på sjukhuset, stackarn! Sån jäkla hosta och den har han dragits med sen han föddes. Och läkarna verkar inte tycka att det är något allvarligt. Hmpf, hjälp lillkillen föfasen! Efter det åkte vi med Kimpah till Billingen och träffade Viggo och Kims svärisar. Viggo har blitt så stoor! =)

Har varit i Österbybruk och träffat släkten där. Roligt att ses igen, var många man inte sett på ett bra tag! Och idag åkte jag, Adrian, mammi och Moa förbi Rimbo och fikade hos Gunte. Passade på att träffa lite annat folk också, bland annat min brorsa Kimpah's farmor och farfar.

Och nu är jag och Adrian i Knivsta. Adrians morfar har spelat gitarr och "lärt" honom massa ackord ;) Inte visste jag att farsan min kunde vara så puttinuttig, men nu ser man! Haha! Hoppas pappa lär honom på riktigt när Adrian blir större, skulle vara kul med en musikalisk son =) Sjunga vaggvisor för mamma sin om kvällarna ^^ Jag sjunger ju för honom nu, så då får han sjunga för mig sen (även om det kanske inte låter så bra när jag sjunger så verkar han gilla det iaf, och detta skriver jag endast för att farsan inte ska kunna komma med några kaxigheter, hehe)

Imorgon är det marknad här i Knivsta. Ska ner och kika om det kan finnas något roligt till Adrian. Sen ska vi träffa massor med folk! =) Tur att Adrian inte verkar ha något emot att socialisera sig ^^

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback