adrian <3

Datum: 2010-05-29 Tid: 14:22:02

Min design kommer inom kort (allt är relativt, haha) att ändras. Tänker inte berätta hur, men ni kan nog gissa =) Ser iallafall fram emot en förändring, och som vanligt är det EK som står för designandet ^^

Idag ska Adrian bada. Det är så mysigt att se honom njuta av vattnet, och sen smörja in hans lilla kropp och verkligen ta hand om honom. Det, mina vänner, kallas kvalitétstid! Vi ska inte gå ut idag, nu har det blivit kallt och grått och så blåser det. Nej, det är ingenting för oss!

Annars blir det bara att pula i hemmet. Ska väl kanske sortera ut lite kläder som blivit för små för Adrian. Just nu ligger han här i soffan och hånglar med sina händer, haha! Och innan så lät det "groi groi" från honom. Då hade en handduk fallit ner över ansiktet på honom, det tyckte han inte riktigt om. Helt underbart att uppleva alla mysiga och roliga saker med honom, även om han inte gör så mycket medvetet ännu. För en stund sen så sjöng jag "hallå, du gamle indian" för honom, och vilka leenden man fick!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback