jäkla kärring!

Datum: 2010-03-25 Tid: 18:06:40

Jäkla tant på försäkringskassan som drog sina egna slutsatser om mitt ärende innan jag hann prata till punkt. Självklart fattade hon fel så det tog lååång tid, och Adrian blev mer och mer otålig att få mat. Varför kan kärringar som har såna jobb aldrig lyssna färdigt?

Annars har dagen varit bra. Vi åt lunch på Snack så Reza fick se lillfisen. Och ammat halvt offentligt har jag gjort för första gången med, i bilen när vi stod parkerade mitt i stan. Det var en liten utmaning att dölja sig. Sen var vi upp till Irma och drack kaffe. Adrian pissade ner Irmas stolsdyna när mammi bytte blöja, så han passar verkligen på när rumpan är bar =)

Glömde skriva innan att jag har haft sjuka drömmar inatt! En dröm var att Adrian skulle på läkarbesök för alla möjliga konstiga sjukdomar, och en annan var att jag skulle adoptera bort honom. Gudars skymning vad lättad jag blev när jag vaknade!

Nu ska jag upp och kramas med min goe son lite. Nu är han hos sin moster som är helt underbar med honom =) Var verkligen rätt beslut att åka ut hit till mammi när både hon och syster är så underbart stöd ^^

Kommentarer
Postat av: Therese

Mysigt!:)

Datum: 2010-03-25 Tid: 19:17:34
http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: cicci

Jag har 3 Boob-tröjor du kan få om du vill, stl L. såna här http://www.lillamirakel.se/default.aspx?main=/boob-n-singlet-watermelon-p-988-c-104.aspx ett mossgrönt linne och en lika t-shirt och ett svart linne fast det är ett pyttelitet hål på magen. Jag använde bara såna när jag ammade, såå smidigt!Man visar inget.

Datum: 2010-03-26 Tid: 06:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback