underbar midsommar!

Datum: 2010-06-25 Tid: 22:46:48

Vilken underbar midsommar jag och mitt lilla hjärta har haft! Grillat uppe på sjöbo hos Koffa med massa roligt folk =) Adrian har bland annat snackat politik med Bruzda, och folk runt bordet blev så intresserade av deras diskussion så alla satt och bara lyssnade. Min son kan han!

De andra tog en traditionell midsommar-nubbe till maten, själv hade jag nog spytt om jag tagit en. Eller blivit skitpackad! Några klunkar öl smakade jag iallafall, och det var såå gott! Det bästa med kvällen var att vi umgicks och en del drack, men med måtta. Ingen var full när jag och Adrian åkte hem =)

Träffat massa folk som jag inte träffat på länge idag, och sånt är alltid roligt! Och många som var så gulliga mot Adrian. Ville gunga vagnen när han låg däri och ville hålla och leka med honom. Det gjorde mig glad!

Imorgon ska Hailey och Rachel komma tillbaka till Borås lasarett. Hoppas verkligen Rachel kommer känna sig trygg med det, med tanke på hur situationen har varit där innan de åkte till Göteborg. Ska åka upp och träffa Rachel imorgon, det ser jag framemot! ^^ Hoppas hon får ta med sig lilltjejen ut i vagnen en liten stund, men det återstår att se hur Hailey mår då.

Nu ska jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback