testar ny ersättning

Datum: 2010-08-07 Tid: 15:32:09

Adrian käkar ju Baby Semp 2, en mjölkersättning, eftersom jag inte ammar. Trodde att jag hade ett oöppnat paket i skafferiet, men nej, det fanns inte. Skickade sms till mammi i hopp om att hon var i stan och kunde komma med ny, vilket hon kunde. Yeay! Dock fanns inte Baby Semp 2 i den affären hon åkte till, så det fick bli Nan 2. Hoppas Addes mage klarar förändringen utan problem, men det tror jag. Iallafall så verkar Nanen bättre än Sempen, för mig alltså. Pulvret var inte lika mjöligt som Sempen är vilket gjorde det lättare att dosera och så spillde jag ingenting. Great! (Efter att ha doserat Sempen måste jag nämligen torka av diskbänken varje gång. Dryyygt!) Så visar det sig att AddePadde Brakskit tål Nanen så byter vi ^^ Nanens pulver-konsistens är typ som mannagryn, mycket enklare än mjöl-konsistens med andra ord!

Jag tycker det är asskoj med blöjor! Testa olika märken osv. Hittills har vi testat fyra olika märken: Icas egna, Pampers, Huggies och Libero. Jag gillar Huggies och Libero bäst, de kommer på delad förstaplats. Huggies är billigare än Libero, men Libero är lite stabilare än Huggies. Det blir oavgjort. Och jag kan säga att jag köper aldrig mer Pampers: Tunna blöjor, och råkar de bli sprängfyllda med kiss så känns det som att det går igenom. Inte fräscht alls! Det krävs mycket för att det ska hända med Libero och Huggies. Icas har jag däremot ingen åsikt om, för det var längesen vi testade dom, när Adde var jätteliten.

Tvättservetter är också roligt! Ica's och Liberos ligger högst på favoritlistan! ^^ De är lätta att få ur förpackningen (på vissa andra sorter får man ut tre st när man bara behöver en), förpackningen är lätt att återförsluta och så är de skonsamma mot Adrians rumpa!

Oj, nu blev det massa snack om sånt som jag inte tror många ens bryr sig om, det var egentligen bara meningen att jag skulle berätta om ersättningen. Men ja. Ibland flyter det bara på när man skriver...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback