dagen idag

Datum: 2010-08-19 Tid: 07:25:37

Varit vaken i snart en timme, o har inga planer på att sova mera! ;) Vet ni vad? Det är totalt livsfarligt att ta upp en bebis ur sin säng när man är trött. Han slängde sig åt sidan så jag nästan tappade honom, men fångade honom när han låg vågrätt i luften. Pheeeeew, knasbebis! Ge mamma en hjärtattack det första man gör på morgonen, snällt!

Idag är det spädis! Så jäkla nice det ska bli, höjdpunkten på varje vecka ^^ Men vi saknar två personer där väldigt mycket! Detta meddelande skickade jag ut till facebookgruppen igår:

"På måndag börjar förbehandlingen för en transplantation och kommer pågå 8-10 dagar. Därefter är det dags för transplantation av stamceller från en navelsträngsblods-donator.

Detta betyder inte helt säkert att Hailey kommer bli frisk från sjukdomen, det krävs att Hailey tar emot de nya stamcellerna och börjar bygga en ny benmärg utav dom. Detta är en lång process och resultat börjar visa sig om ca 3 månader. Det viktigaste nu är att hålla henne infektionsfri!

Från och med måndag tycker jag att vi tänder ljus för Hailey varje kväll klockan 21.00 och ber att detta lyckas! Hoppas ni vill vara med! ♥♥♥ Team Hailey ♥♥♥

Ps. Mamma Rachel är jättetacksam till alla som har engagerat sig i hennes och lilla Haileys situation! Hon hälsar STORT TACK till er alla! ♥"

Håll alla era tummar och tår för att det lyckas, och var gärna med och tänd ljus med oss varje kväll klockan 21.00 från och med måndag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback