nu jäklar!

Datum: 2009-07-20 Tid: 20:46:26

Nu har jag bestämt mig för en sak, och jag hoppas det kommer gå relativt smärtfritt. Både för mig och min omgivning! Jag ska sluta röka. Hur tror ni det kommer gå? Idén kom när jag och pappa satt utanför honom och rökte, han tyckte att jag skulle börja snusa istället. Jag är inte så tänd på den tanken, men har köpt en dosa Granit utifall att röksuget blir för stort. Hellre en prilla än en cigg, är min åsikt.


Nu har jag varit nere på stan och käkat med Emma och Koffa. Koffa fyllde år igår, så jag var och köpte present till honom idag. 300:- på H&M och en ansiktsmask =) Han tyckte ansiktsmasken var klockren och undrade om Emma hade skvallrat, jag fattade ingenting. Då hade han haft ansiktsmask på kryssningen när han åkte med Emma ^^ Komiskt! Vet ni var Korpilompalo ligger? Försök säga det, det låter roligt!

Nu ska jag läsa lite bloggar och fördriva tiden. Funderar på att bryta av de cigg jag har? Döda dom sakta och brutalt. Rökslutandet påbörjas på riktigt imorgon, men ska försöka att inte röka något ikväll ändå. Oh god, wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback