Stackars Leila

Datum: 2008-05-20 Tid: 22:10:54

"Det var en gång en riktigt gammal apa vid namn Leila. Leila gick runt i livet, alltid sur och tvär. En sak som Leila inte klarade av var ungdomar som vågade uttala sin egen åsikt. Vad skulle hon svara dom med sin grådasiga hjärna? Leila var liksom inte så smart, och speciellt inte snabbtänkt. Det enda hon kunde svara var "Det bara är så" med snäsig ton.

Men det var inte bara hennes dumhet som orsakade hennes trista humör. Nej, det låg en mycket djupare anledning bakom. I en liten barnberättelse som denna vet jag inte om språket lämpar sig, men vi kör ändå. Det var nämligen så att Leila var oskuld. Ingen mansapa hade i hela hennes liv någonsin åtrått henne. Snarare var det så att männen hade tittat åt ett annat håll så fort de la märke till henne. Hur Leila än försökte få sig ett skjut så gick det inte. Det plågade henne något fruktansvärt.

Så där gick hon, den ensamma, bittra, fula apan med vetskapen att hon skulle dö oskuld. Och i sanningens namn var det lagom rätt åt henne."

Ibland är det bara skönt att dra ihop en ful historia och använda namnet på en person som gjort en irriterad under dagen.

Stackars Leila



Kommentarer
Postat av: Therese

HAHAHAHA!

Vad händer om Leila läser detta?

Datum: 2008-05-21 Tid: 18:54:24
http://tisskisset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback