Gamla tanter

Datum: 2008-05-21 Tid: 16:13:50

Jag har tänkt på det där med gamla tanter. En del tanter är ju bara helt underbara, som går och ler, hälsar glatt och har söta tantkläder på sig. Men sen har vi dom där arga sakerna som tränger sig i busskön, ger en arga blickar när man bara går förbi och som säger spydiga saker, t ex om rökning eller din klädsel. Varför dömer dom oss ungdomar som ligister?

Tro det eller ej, tanterna, det finns faktiskt trevliga ungdomar här i samhället som ger dig sin sittplats på bussen tillika släpper dig före i busskön, som håller upp dörrar och hjälper dig med diverse saker du till synes har problem med. Och självklart frågar om du vill ha vår hjälp först.

Men den värsta sorten av arten tant är faktiskt den rädda tanten. Hon som pinar på utav bara tusan, som sneglar bakåt flera gånger och ser skräckslagen ut bara för att du går bakom henne. Det är den typen tant som gör mig mest ledsen. Ja, jag blir faktiskt ledsen. Undrar vad hon har för hemska erfarenheter av ligistungdomar som förstör för oss skötsamma, trevliga ungdomar?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Mer trafik till din blogg?



Klicka här:



http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=raspberrie

Datum: 2008-05-21 Tid: 22:07:17
http://raspberrie.se
Postat av: Therese

Hehe. okej!

Datum: 2008-05-22 Tid: 20:12:04
http://tisskisset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback