familjeträff!

Datum: 2010-10-07 Tid: 11:54:23

Vet ni vad, vet ni vad, vet ni vad!? Idag kommer min morbror, "moster" och mina kusiner. Vi alla ska ut till mormor under helgen, det kommer bli jätteroligt! Dock åker "moster" hem imorgon. Ska bli roligt att träffa mina kusiner, Viggo är ett år äldre än mig och Vilton är bara någon månad äldre.

Och vet ni vad jag kan? Jag kan förflytta mig själv lite grann när jag ligger på golvet. Jag puttar mig själv bakåt och ibland blir det lite knas. Till exempel när jag fastnar mot väggen, då blir jag arg för jag kommer inte därifrån! Det är nog bara en tidsfråga innan jag klurar ut hur man kryper, och då får mamma det inte lätt! Jag kommer ge mig ut på äventyr hela tiden. Fart och fläkt ska det vara hela tiden!

Nu ska jag säga till mamma att hon har lite buisness att ta hand om. Finns det inkomster så finns det utgifter, och mina utgifter luktar! Hejrå!

hej allihopa!

Datum: 2010-10-04 Tid: 10:19:11

Nu är jag tillbaka till min blogg. Blev lite trött på den och kände pressen att uppdatera hela tiden, så jag tog en blogg-paus. Känns bra!

Vad har jag haft för mig då? Jag har varit hos min mormor när mamma skulle till Göteborg, jag trivs verkligen bra där. Busade med hundarna och mös med mormor och "ukki". Lite ledsen blev jag under kvällen, men mormor är bra på att trösta, så det var ingen fara med det.

Jag har lekt med mamma, vi har varit på spädis och hittat på lite olika saker. Fast de senaste dagarna har vi varit hemma, mamma är inne i en trött-period. Men det går bra ändå. Bara vi leker och hon underhåller mig så.

Jag har även hittat en favoritsak! Jag älskar att leka med mammas datorsladd, men mamma tycker inte den är lämplig för mig. Snacka om att jag blir förbannad när hon tar den ifrån mig! Då skriker jag tills jag knappt får luft, dumma mamma! Jag skriker också när mamma lämnar mig själv i ett rum, även om hon pratar med mig hela tiden. Jag vill inte bli lämnad själv! Och när jag tappar mina leksaker blir jag så arg på mamma för att hon inte ger mig den snabbt nog. Ja, jag har lite dåligt tålamod och ett himla temperament, precis som mamma!

Men något jag verkligen älskar är när mamma kittlar mig. Då skrattar jag hejdlöst! Mamma brukar attackera mig med "klon" (hennes hand som hon formar som en klo), och jag börjar skratta innan hon ens nuddat mig. Och så gillar jag att sitta själv. Balansen är väl inte den allra bästa ännu, men jag är ändå duktig. Det säger mamma iallafall. Och så äter jag som en häst. Varför inte? Mat är ju så gott!

När mamma pratar i en sak hon kallar telefon, brukar hon sträcka fram den till mig och så hör jag en röst. Jag pratar inte så mycket tillbaka utan stirrar bara på telefonen och undrar vart ljudet kommer ifrån och hur den vet mitt namn!? Mamma säger att det är morfar som pratar, och han brukar skicka filmklipp till telefonen så jag får se honom. Det är roligt tycker jag!

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Förutom att vi ska iväg till en sångstund tillsammans med mammas kompis och hennes dotter som kyrkan anordnar. Det blir nog kul!